T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ALTINORDU - Ordu Olgunlaşma Enstitüsü

USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAATLARIMIZ BAŞLIYOR

Enstitümüzde uygulanan projeler için 29.08.2019 tarih ve 15604032 Sayılı Genelge Kapsamında "Geçici Süreli Görevlendirme" ile usta öğretici alımı yapılacaktır.

 

12-08-2024
12-08-2024

 

 PROJE/TEMA KAPSAMINDA GÖREVLENDİRİLECEK USTA ÖĞRETİCİ ALIM İLANI

Ordu Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında görevlendirilmek üzere, Hayat Boyu Öğrenme Kurumları yönetmeliği ve 2019/14 nolu genelgeye göre proje/tema kapsamında ve döner sermaye üretim atölyesi çalışmasında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınacaktır.


DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR:

·       Adaylar sadece bir alandan başvuru yapacaktır, birden fazla alandan başvuru yaptığı tespit edilen adayın başvuruları reddedilecektir.

·       İlgili alanda Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı sanatkar/icazet belgesi, 2 yıllık olgunlaşma enstitüsü belgesi, 4. seviye mesleki yeterlilik belgesi, ustalık belgesi, meslek lisesi diploması, ön lisans diploması, lisans diploması, yüksek lisans diploması veya doktora diploması bulunan kişiler başvurabilecektir.

·       Proje/Tema kapsamındaki görevlendirmeler alan/dal bazında beceri sınavında alınan puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

·       E devlet üzerinden yapılan başvuru sonrasında, sisteme yüklenen başvuru belgeleri kurumumuza elden de teslim edilecektir. Son başvuru tarihinde, saat 17.00 'ye kadar evraklarını kurumuza elden teslim etmeyen belge sahibi adayların başvuruları reddedilecektir.

·       Uygulamalı sınavlar için adaylar tarafından getirilmesi gereken malzeme listesi kurumumuz web sitesinde 28.08.2024 tarihinde duyurulacaktır.

·       Son başvuru tarihinde saat 17.00 'den sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

·       Adayların sınav saatinden 30 dakika önce sınav salonunda hazır bulunması önem arz etmektedir.


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

·       Dilekçe (Enstitümüzden alınacaktır)

·       Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi

·       1 Adet Vesikalık Fotoğraf

·       Öğrenim Durumunu Gösterir Belge (Diploma) Aslı ve Fotokopisi

·       Adli Sicil Kaydı (Barkodlu E-Devlet'ten alınabilir)

·       Sağlık Raporu (Aile Hekimlerinden alınabilir)

·       Askerlik Durumu Belgesi (Barkodlu E-Devlet'ten Alınabilir)

·       İş Güvenliği Eğitimi Belgesi Fotokopisi (Mevcut ise)

·       Oryantasyon Belgesi (Mevcut ise)

     ·       Pembe Yarım Kapak Dosya

 

 

NOT: Başvurular https://e-olgunlasma.meb.gov.tr/ linki üzerinden dijital ortamda yapılacak, daha sonra sisteme yüklenen evraklar enstitüye elden de teslim edilecektir. Enstitümüz, Şarkiye Mahallesi Kulluk Sokak No:18, Kat:4- 52100 Altınordu/ORDU (Ölçme Değerlendirme ve E Sınav Merkezi üst katı) adresindeki geçici hizmet binasında hizmet vermektedir.

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.08.2024 - Güncelleme: 21.08.2024 11:53 - Görüntülenme: 1256
  Beğen | 3  kişi beğendi